Large Rainbow Pointer

Thursday, 11 July 2013

selamat Berpuasa ! :)

Hye korang! :) lama dah aku tak update story kat blog kesayangan aku nie ah.. hehe
pertama sekali nak cakap "SELAMAT BERPUASA" pada semua umat islam yang ada kat seluruh dunia,moga ramdhan kali ini,ramdhan yang dibrkati oleh ALLAH s.w.t. mungkin aku paling lambat update story pasal bulan puasa, mintak maaf pada kawan-kawan sebab lambat wish first ramdhan kat korang.sebab masa first ramdhan ,aku tak ada kdt nak mesej . hehe
alasan lebih je kan aku nie :D.. 
sempat wish pada cosmate aku je.. untuk zaman persekolahan dulu.tak lagi.okk malu! =_= 
mungkin diaorang akan cakap aku lupa kawan.series aku lupa tersangat-sangat. pulak 2 lecture bagi test dan asgmnt yang banyak gila..
sebelum cuti raya kena siap submit,gila tak separuh gila aku menyiapkan asgmnt,doing asgmnt yang membuatkan aku tensionnn gila ! 
lagi2 subjet fizik,yang semamgnya subjet paling membunuh bagi aku.
soalan yang mencabar,buat aku lagi nak tahu dan cari sampai dapat jawapannya.
seolah-olah sedang berteka-teki.. hehe
cakap-cakap jugak ,sekarang dah 2 ramdhan kita menyambut bulan puasa. 
dan dalam 20 hari dari sekarang,aku dah nak balik JOHOR ! johor weyy..
ya ALLAH rindunya kat rumahh.. rindu rindu kwan -kawan kat sana,rindu nak outing dengan korang semua, tapi cuti aku untuk raya tahun nie sekejap je, cuti mid sem je. 2 minggu je wey.sekejap je kan,,urmm.. nak lama lagi tunggu lah aku final exm dulu bulan 9. lepas 2 cuti panjang 1 bulan setengah.. kauuuuuuu! amekk.. cuti panjang wey. 
tapi 2 lah,makin nak balik ,makin banyak pulak asgmnt yang diberi dan makin banyak pulak test sebelum cuti raya nie. minggu lepas je dah 3 paper,minggu nie pulak 1 paper
dah 4 paper aku test,tinggal lagi 2 paper lagi je. 
subjet nie paling aku minat #kimia dan biokimia
fizik je aku kurang minat,sebab dia kne kira momentum .aku tak minat bab nak mengira momentum orang,jadi dalam kelas,aku agak slow sikit.. hehe :)) subjet fizik je aku down sikit,subjet lain aku boleh bawa.
fizik nie kena ikot mod,kalau buat tak ada mod,tak jadi fiziknya.. heehe :) 
okk lahh,,byeeee...
selamat berpuasa pada seluruh umat islam di DUNIA !
assalamualaikum ! ;)