Large Rainbow Pointer

Wednesday, 31 December 2014

GIRL OUTING !

Hai, assalamualaikum ! setelah sekian lama tak update dekat blogger aku nie ah, da nak masuk 2015 baru aku aktifkan blog berabuk nie. HAHA ! 
kali nie aku nak buat cerita throwback with my friend. kawan masa zaman sekolah dulu. ex stdent STA.da lama tak spent time dengan dyowg. 

mula2 acah2 je lah knon nak jumpa. tapi tak tahu pulak mereka agp series ble aku cakap nak jumpa. nak tak nak terpaksa kotakan janji,takut orang kata kita nie tak berpegang pada janji, pandai berjanji tapi tak pernah nak dikotakan. huh! pedaskan kalau di gelarkan sebagai PENIPU!  Its not me . then try talk to my mum and dad. mula2 2 diaorang tak bagi pergi .becoz i dont know what happend. then i try to talk again . Dan yesss!! aku berjaya pujuk mom and dad . dan mereka bagi aku dan kembar aku keluar sampai pukul 4 ptg . bila kata semua da setuju aku terus lah siap2 then call my friend . 

dapat jugak aku jumpa member lama yang da lama tak jumpa. masing2 da berkerja tapi aku still stdy, iyelah malu nak kelur,sbb i have not money ! terpaksa mintak dekat mom untuk dapatkan 30 ingit. hehehe..
lastly dapat jugak duit dari mom. hehe 

budak belajar kan ,mana nak ada duit. ada pun untuk menabung untuk beli buku2 yang patot . 

location kitaorang dekat BP Mall ,urmm tapi BP mall tak ada pape yang best, so semua setuju nak main boling and karoke . borak2 da smapai kul 4 ptg, mana sempat nak masuk karoke. kol dad lagi sekali .mintak ambil pukul 6 petang ,then dad bagi .kalau da masuk karoke ,of cos lah nyanyi kan. nyanyi lah sekuat hati ,huh hilang segala stress yang patot aku lepaskan kat situ 

lepak punya lepak da pukul 6 ptg ,i have to go now,  say godbye to my friend. lain kali kita jumpa lagi tapi tunggu cuti sem lagi lah baru boleh jumpa lagi. 
untuk member2 aku yang nak sambung degree aku doakan kau zafirah success selalu k. to kawan2 yang da kerja ,nak wish ape ek ? urmm hopee cepat2 khwin lah. apa orang kata poket dah penuh haha. tinggl cari jodoh je 2.hehe :) 


 kepada kawan2 yang lain 2 jangan sedih2 tak dapat nak jumpa.2 lah siapa suruh kerja time aku free, nak ajak aku kelur ,korang mesti lah free.. hehe 

to aziee gendut aku memang merajuk dengan kau ,asal aku nak jumpa kau asik kerja . 
tapi tak pe lah aku faham, situasi kita berbeza.kau perlukan duit yang banyak untuk bantu family kau,  moga kau dapat membantu kelurga kau k. jaga family kau sebaik mungkin. moga pershabatan kita semua terjalin sampai bila bila. 

akhir dari aku :pray for pantai timur ,pada kawan2 aku di sana agak bersabar dengan dugaan yang datang. ku cume berdoa agak semuanya selamat di sana. dan aku boleh sambung belajar balik di sna . mudah mudahan air disana surut secepat mungkin ! Amin .

memori di  tahun 2014 sangat bermakna dan sentiasa terpahat di hati. 

welcome 2015 ,god bye 2014 <3 <3 

assalamualaikum !