Large Rainbow Pointer

Thursday, 14 November 2013

HAPPY BIRTHDAYYY ! :)

HYE, assalamualaikum ! ahhh tengok tak ayat yang kat atas uh? :) hari jadi sape ek ari nie 14/11/2013? hari nie hari jadi si dia yang ke-20 , dah tua dia nampaknya.. :) dia yang aku maksud itu,biarlah rahsia seperti tajuk lagu blog aku nie , hehe. muda setahun daripada dia,seorang lelaki yang hormat pada diri aku, dan seorang lelaki yang aku inginkan suatu hari nanti.. :) 
urmmm kenapa aku suka dia ? emm sebab diri ingin mengenali diri dia yang sebenar. iye walaupun aku tahu ,aku masih muda lagi untuk mencari cinta. tapi kehadiran dirinya didepan mata aku ,seperti seorang lelaki yang sangat baik. terpukau dengan cara dan adabnya. dan paling aku suka sebab dia terima aku seadanya.. :) 
sebelum nie sering kali disakiti oleh lelaki , lelaki yang hadir dalam hidup aku semuanya pergi meninggalkan aku , cuba bangkit,untuk tidak sedih setiap masa. dengan berkat doa akhirnya aku terima segala takdir dan dugaan yang datang. cuba tenangkan hati dengan mendekatkan diri kepada Allah s.w.t dan sibukkan diri dengan Asgmnt dan test.Dan bertemu dengan seorang yang sangat aku hargai. :)

to awak : selamat ulang tahun yang ke-20, terima kasih kerana membenarkan diri ini yang tak berapa sempurna menyingh di hati . terima kasih kerana mengajar saya erti kesabaran untuk menerima segala dugaan, terima kasih juga kerana menjadi semangat saya yang kedua di sini. Terima kasih juga kerana menghargai diri saya. Hope hubungan ini berkekalan sehingga penghujungnya. dan saya yakin awak mampu membahgiakan saya dengan cara dan layanan serta agama yang awak berikan kepada saya . :') terima kasih sekali lagi, saya terima awak seadanya. .. terima kasih awakk... selamat ulang tahun,semoga berjaya dalam hidup dan dilindungi oleh Allah s.w.t .. dan hubungan kita kekal sampai bila-bila, insyaallah! :') 

Happy birthdy my special someone...... ! :) 

"nursyafiqah" 





Thursday, 7 November 2013

kelik ganu mula

HYee korang! :) jum tengok tajuk besar aku kat atas uh,urmm mesti orang selatan tak tahu kan apa yang aku maksudkan, sebenarnya esok malam aku berangkat balik ke trengganu.sebabnya esoknya hari sabtu aku dah strt kelas. cuti sebulan pun dah abes . nie pun aku balik bila seminggu kelas batal selepas habisnya cuti semster. nekad kan aku balik. balik tak sampai seminggu,wang untuk tiket je dah RM 51.20 , dari trganu ke batu pahat, patah balik ke sana balik RM 51.20 . so cube korang total kan semua sekali bape? mana tak cecah seratus lebih. itu baru dikira aku saja,belum akak kembar aku. dua orang dah berapa kan. urmm tah kenapa hati nie nekad jugak nak balik johor.padahal dah sebulan dah balik,still tak cukup-cukup jugak .. mungkin faktor kemalsan dalam diri menguasai diri kot. :) 2 yang nak balik sangat uh. 

tapi tak apa lah bukan selalu pun aku buat hal macam uh, sekali skala tak salah kan boh:) bohh? dia ada lah big madam and lovely mom yang paling aku sayang ,yang bising sebab balik sekejap je.. :) i'm sorry.. promise tak buat lagi lepas nie.. hehehe. 
try untuk cuba balik sendiri dengan naik bas. tapi bukan sowg,tapi beramai-ramai. kumpul kawan-kawan suruh balik kampg,sampai je sana,caling2.. ahhhh! nampak tak ,gila kau ,angkut orang macam angkut satu kampg,class kau jahh! :D nie semua takut punya pasal.. hehehe....
malasnya nak balikk... urmmm .ada siapa-siapa nak gantikan tempat aku belajar tak? tanya semua orang pun ,tak kan ada pun yang nak jawab. orang semua nak abis belajar, aishhh aku nie sengal pun ada gak ek.. urmmm 

pada awak yang saya hargai : tak sabar nie nak tengok sumeting surprise yang awak nak bagi kat saya. :) 
terima kasih awak sebab dapat menjadi sebhgian daripada idup saya :) 
byee korang,assalamualaikummm ! ;)