Large Rainbow Pointer

Sunday, 4 August 2013

ASSALAMUALAIKUM ! Hye korang, lama dah kan aku tak update story kat dalam blog aku nie. sekarang nie pun dah jarang aku nak update story da, sebabnya bz dengan asgmnt dan test yang menimbun. aku update blog aku nie ah bila aku betul-betul boring tahap gaban baru aku menaip dan kongsi story kat korang. :))

ok. ahh korang dah beli baju raya belum? kasut raya? semua dah beli belum? kalau belum pergi lah beli cepat cepat takut korang tak sempat nak beraya dengan baju baju baru,excited je kan aku nie.haha :D urmm pejam celik pejam celik tinggal lagi 4 hari dari sekarang kita dah nak menyambut bulan syawal ! dan 4 hari dari sekarang juga kita bakal ditinggalkan oleh bulan yang mulia ,bulan ramdhan. 

Raya tahun nie bagi aku macam tak raya,sebabnya lecture tinggalkan assgmnt yang banyak dan test untuk aku hadapi selepas cuti raya selama 2 minggu. mana taknya naik cuti raya je,aku dah bz dengan test,test,dan test dan dalam masa 6 minggu dari sekarang aku akan hadapi final exm yang tak lama lagi. ok.memang sakit kepala dan stress pun ada! 

okk lah byee... selamat berpuasa dan berbuka :) 
assalamualaikum !